Skip to main content


SUGGESTIES


SUGGESTIES van vrijdag 17 oktober tem maandag 24 november

 Vitelo tonato
€ 19 (Enkel als VG)

Carpaccio van Sint-Jacobsvruchten - Basilicum - Zure room - Rucola

€ 20 (enkel als VG)

Gebakken roggevleugel - Kappertjes - Gemengd slaatje - Puree

 € 30

    Verse Heilbotfilet - Garnalensaus - Spinazie - Puree

                                       € 32

Fazant 'Fine Champagne ' - Appelcompote - Witloof - Zwarte pens - Kroketjes

€ 35

SUGGESTIE DESSERT

Nougatijstaartje - Frambozen - Coulis - Meringue

€ 13


MENU BOUCHÉ


 Menu Bouché van vrijdag 17 oktober tem maandag 24 november

Vitello tonato
Of

Carpaccio van Sint-Jacobsvruchten - Basilicum - Zure room - Rucola

Of

2 stuks kaas-, garnaalkroketten / Duo kroket 

Of 

Scampi's met gebakken appeltjes in zacht currysausje

*****

Gebakken roggevleugel - Kappertjes - Gemengd slaatje - Puree

Of


Verse Heilbotfilet - Garnalensaus - Spinazie - Puree

Of
Côte à L'os op de grill met saus naar keuze - Gemengd slaatje - Frietjes

Of

Fazant 'Fine champagne' - Appelcompote - Witloof - Zwarte pens - Kroketjes


*****

Nougatijstaartje

Of

 Chocoladeschuim

Of

 Dame Blanche

Of

 Irish koffie


59,00 €