TAKEAWAY VAN EETHUIS BOUCHÉ

Bestel nu enkele van onze gerechten veilig via Resengo. Klik onderaan op de knop om naar de bestelpagina te gaan.

AFHAALTIJDEN

Vrijdag, zaterdag en zondag tussen 11 en 13 u & tussen 16 en 18 u.

NIET op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag

BESTELLEN


 

EINDEJAARSMENU'S 2020 (zie onderaan deze pagina)

Enkel beschikbaar op 24, 25 december (bestellen kan t.e.m. zondag 20 december)

En ook beschikbaar op 31 december en 1 januari (bestellen kan t.e.m. zondag 27 december)

Afhalen op deze dagen kan tussen 10 en 12u. Alle gerechten zijn ook afzonderlijk te verkrijgen.

 

TAKEAWAY MENU  38,00 €

VG: Ambachtelijk gerookte zalm - Toast - Ui - Peterselie - Citroen

HG: Hertenkalffilet - Crème van knolselder - Sausje van veenbessen - Gratin

Dessert : Bavarois van passievrucht

TAPAS

Bordje Spaanse ham 8.00 €

Oesters 'creuses' 12.00 € / 17.00 € (6 of 9 stuks)

VOORGERECHTEN

Carpaccio van fijne ossenhaas 12.00 €

Ambachtelijk gerookte zalm - Toast - Ui - Peterselie - Citroen 13.00 €

 

HOOFDGERECHTEN

Carpaccio van fijne ossenhaas (met frietjes) 18.00 €

Fazant in de room - witloof - appelcompote - zwarte pens - gratin  22.00 €

Gebakken Kabeljauwhaasje - Savooikool - Spekreepjes - Boschampignons - Puree 21.00 €

Hertenkalffilet - Crème van knolselder - Sausje van Veenbessen - Gratin 24 €

Vlaamse Hutsepot - Kippenworst - Gegrild spek  16.00 €

Pasta Scampi Diabolique 16.00 €

Wok Scampi - Gegarneerd met koreander - Rijst of Pasta 16.00 €

Bouchée à la reine 14.00 € (vol au vent met bladerdeeggebakje) met frietjes of Puree

 

VOOR DE KIDS

Pasta carbonara 8.00 €

Vol au vent 10.00 € (met appelmoes en frietjes of Puree)

Chipolata met koude appelmoes en frietjes of Puree 8.00 €

 

DESSERT

Bavarois van passievrucht  7 €

Huisgemaakte chocoladeschuim  6 €

 

Eindejaarsmenu's 2020 (takeaway)

tapas: oesters creuses 'fines de claires' 6 stuks 12.00 € / 9 stuks 17.00 €

menu 1 (38.00 €)

Scampi's met gebakken appeltjes en zacht currysausje 13.00 €

*****

Châteaubriand (zeer mals rundsvlees) - Sjalottensaus - Wintergroentjes - Kroketjes 21.00 €

*****

Chocoladeschuim van het huis 6.00 €

menu 2 (45.00 €)

Javanais van ganzenleverpastei en peperkoek - Uienkonfijt - Brioche 18.00 €

*****

Grietfilet 'Dijonnaise' - Wintergroentjes - Puree van wortel 23.00 €

*****

Speculoosbavarois 7.00 €

menu 3 (50.00 €)

Halve Kreeft Belle-Vue (koud) 20.00 €

*****

Hertenkalffilet - Crème van knolselder - Sausje van veenbessen - Gratin 24.00 €

*****

Eindejaarsdessertbordje 'Bouché' 10.00 €

kindermenu (24.00 €)

Spiesje van scampi - Tomatensaus - Pasta 9.00 €

*****

Kippenfilet - Roomsausje - Appelmoes - Kroketjes 11.00 €

*****

Chocoladeschuim van het Huis 6.00 €

al deze eindejaarsgerechtjes zijn ook afzonderlijk verkrijgbaar. we kijken er heel erg naar uit om jullie tijdens deze uitzonderlijke eindejaarsperiode culinair te mogen verwennen. 

tot gauw, myriam en filip

 

WIJNEN / CAVA

Witte wijn Chardonnay Luc Pirlet 12.00 € (onze huiswijn)

Rode wijn Cabernet Sauvignon Luc Pirlet 12.00 € (onze huiswijn)

Rosé wijn Syrah Luc Pirlet 12.00 € (onze huiswijn)

Prazo de Roriz 16.00 € (rood, uit Portugal, Dourostreek = topwijnstreek)

Rosé wijn Cabriz uit Portugal (ideaal bij vis) 14.00 €

Cava Pere Ventura 17.00 €

website door geselle.be